Wednesday, 12 April 2017

My point of view.

Assalamualaikum.
Heyyo gais !

Hmm hmm.
Orang cakap pengalaman itu mematangkan.
Tapi seriously duh aku tak banyak experince pun dalam life.
Especially pasal cinta. 🙈😝
Adakah aku tidak matang ?

Hmm hmm.
Aku tak rasa pun aku childish.
Haha.
Kita matang bukan bergantung kepada pengalaman semata².
Sometimes orang yang banyak pengalaman nii selalunya dia melalui liku hidup yang tough.

You should be glad la kau tak pernah rasa apa yang dia rasa.
Because if you want to feel like them,, belum tentu you can get through semua nii tau.
So just be comfort la dengan apa yang kau ada.

Like I said kematangan itu bukan diukur daripada pengalaman semata².
Let say la you have been surrounded with variety kind of people.
I bet mesti kau akan lihat macam² perangai orang.
Macam² pengalaman dia orang.

Pointnya kat sini ialah you dont have to put yourself in theirs but take their experinces to make it as lessons.

Gais,,
My last paper is on 15 April.
So after this I will have a long long long holiday !
For about 4 to 5 months gais !!
Jangan jealous okay.
Kalau ada free time maybe aku akan kerap posting entry la ye.
Wehh doakan aku dapat kerja tau cuti nii. 🙏
Aku nak kumpul duit nii.
Nak capai macam² yang ada dalam wishlist aku.
Huhuk.