Thursday, 23 March 2017

A visit just for a while.

Pagi yang terlalu pagi.
Bukan aku berjaga tapi terjaga.
Tak sihat sikit jadi tido pun tak berapa selesa.
So yeah aku takle tido balik.
I'm bored so I wanna let out anything I want.

Actually dah lama aku tak post.
Memang lama gila ! 2 years I thought.
By the way guys,,
Aku dah tak guna nama sirrun.
Everything yang relate dengan nama sirrun aku dah tukar (yang mana bole tukar la).

Aku pun tak tahu why I decided to do that.
Ohh maybe,,
With that username,, I have created a lot of sweet memories and then everything just left as memories. 
I feel like people who I used to know have gone.

So yeahh I dont wanna stay in this kind of virtual life.
So aku jadi diri aku.
Diri aku yang korang bole panggil as Hira.

Guys actually kan,,
Aku ada terfikir nak delete this blog and create new one.
But aku berat hatii.

You know since form3 aku berkecimpung bermain blog.
The old times yang aku habiskan nak cantikkan blog.
Beria tengok macam² tutorial nak belajar create header apa semua tu.
If I create new one,, feel like effort aku selama nii aku buang dalam tong sampah.

Pestu²,, kalau create new one jadi payah balik nak follow sana follow sinii.
Hmm hmm.

Aku appreciate sangat sesiapa yang datang singgah dekat blog aku nii yang hakikatnya dah macam mati tuan dia.
If ada masa,, aku nak sangat post macam².
About my university life or anything interesting story that happens in my life.

So I guess I'll stop here la.
By the way,, I'll be having final exam.
With my health yang dah telan ubat pun tak jalan nii,, doakan aku please.
Doakan aku cepat sihat.
Sem lepas aku jawab exam pun sakit jugak.
So this sem I hope everything will be fine.

Okay bye bye.
Assalamualaikum.

2 comments:

  1. jangan delete. if u want to make a 'new' blog, maybe u can tukar baju blog awak yang ne eheh redesign everyhting supaya nmpk baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. if awak tahu la kan,, bole tak kita tukar address blog ? i mean yang blogspot tu. ada effect pape tak ?

      Delete

Moga yang datang bertandang mendapat manfaat. Yang buruk itu daripada diri ini sendiri dan segala yang baik datang daripada-Nya. ^^